Over Ons

Over Hai Phan

Hai Phan is misschien wel laatbloeier in het vak, maar dankzij tonnen volharding en respect voor het beroep is hij uitgegroeid tot een gepassioneerd kok en allround foodfreak!

Met veel vallen en opstaan heeft hij zijn weg gevonden in de culinaire wereld waar hij graag zijn kunnen etaleert. Hij begon zijn carrière als autodidact en op stage bij Vicki Geunes wakkerde de passie voor het koken zienderogen aan. Drie jaar lang experimenteerde hij als chef om daarna zijn leerproces te vervolgen bij restaurant The Jane, onder Nick Bril en Sergio Herman. Dit is waar hij de benodigde finesse vergaart en waar hij zich nieuwe kooktechnieken eigen maakt.

Als de vriend van een visboerin en met zijn roots als zoon van een Vietnamese visser is het niet lang nadenken voor we Hai’s kookstijl én de rode draad doorheen C-Food kunnen definiëren: “Eet vis als het er is!”

Wij bieden ook vlees- en vegetarische gerechten aan.

Er wordt gekookt met dagverse vis van bij ons en vlijtig gebruik gemaakt van een resem aan verrukkelijke Aziatische smaakbommetjes!

Volg de chef zijn Instagram pagina

Over JulieVandevoorde

Julie Vandevoorde is visboerin in hart en nieren! Als deel van  de 4de generatie van een familievisbedrijf heeft zij dus geen gebrek aan know-how.
Passie voor het vak is met overvloed aanwezig. Wat als..  je passie je job is!

Het begon klein met enkele degustaties aan de zaak, maar het duurde niet lang vooraleer de opstap naar grotere events gebeurde. Met haar sociale persoonlijkheid was dit namelijk een logische stap.

Eten, producten, voeding en zoveel meer was altijd hetgeen hen het meest boeide. Haar leergierigheid en de mogelijkheid om als familie samen te werken, was als een droom. Samen met Hai kon die droom ook meteen werkelijkheid worden.

Hun gedeelde nieuwsgierigheid en leergierigheid staat aan de basis van hun niet te stillen honger om telkens nieuwe producten op uw bord te brengen.

Over Verbiest

Visbedrijf Verbiest bestaat sinds 1935. De stichter Alida Verbiest richtte de zaak op aan de kust om na de Tweede Wereldoorlog te verhuizen naar Brussel.

Oorspronkelijk was Verbiest een gewone vishandel. Onder René Vandevoorde, de zoon van Alida Verbiest , is de vishandel in de loop van de jaren ’60-’70 uitgegroeid  tot een succesvolle groothandel.

Sinds de oprichting zijn mosselen de specialiteit geweest van A. Verbiest. Door steeds de kwaliteit voorop te stellen heeft de zaak door de generaties heen een naam opgebouwd die tot heden bekend staat voor zijn dagverse aanvoer van vis en mosselen!

Na altijd in hartje Brussel gevestigd te zijn verhuisde Verbiest naar Grimbergen, in de rand van Brussel. Hier is een jong en dynamisch team aan het werk dat garant staat voor een innoverende en dynamische aanpak!

Kortom, A. Verbiest kent een grote geschiedenis. Met nieuwe ideeën, innoverende concepten en passie voor het vak wil en zal Julie ongetwijfeld  voor een mooie toekomst zorgen.

Bezoek zeker onze volledig vernieuwde winkel om al onze verse vis en gerechten te ontdekken!
Ringlaan 40 – 1853 Strombeek-Bever

Bezoek ook onze website

Volg onze Facebook pagina