Diensten

Homecooking

Elk moment dat je samen met je vrienden en familie beleeft is belangrijk. Daar zijn we steevast van overtuigd. Daarom  zorgen wij ervoor dat deze momenten ook memorabel zijn!

Wij bieden je een culinaire ontdekkingstocht aan die je samen met vrienden en familie beleeft. Het samenstellen van het menu gebeurt telkens in samenspraak met de gastheer/vrouw. En geen nood, de chef weet raad met zo goed als elk gewenst ingrediënt.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen jezelf te verrassen en de chef z’n inspiratie de vrije loop te laten. Zo wordt het moment voor iedereen ongetwijfeld een fascinerende ervaring.

Onthoud vooral dat het samengestelde menu op maat is van uw wensen en verwachtingen. Daarnaast gebruiken wij enkel dagverse ingrediënten en is het onze missie om frisse, verrassende en originele gerechten uit de keuken tevoorschijn te laten komen.

Laat jezelf dus samen met een kleine of grote groep vrienden en familie verwennen met gastronomische hoogstandjes van een ware visspecialist. De bereide gerechten zijn telkens uniek en aangepast aan je wensen en noden. Sta ons toe je te verbazen met ons culinair maatwerk dat telkens seizoensgebonden is.